Open brief aan bestuurders van woningcorporaties

Geachte bestuurder van een woningcorporatie,

Graag stel ik me kort aan u voor met het verzoek om een nadere persoonlijke kennismaking. Mijn naam is Rob Berghuis, directeur van Berghuis Development, gevestigd in Enschede.

Een belangrijke kwestie die ik signaleer voor alle woningcorporaties, is het behoud van vertrouwen en het herwinnen van vertrouwen bij uiteenlopende groepen, zoals de huurders, de gemeenten en eigen (operationele) medewerkers. Vertrouwen heeft directe invloed op organisatiedoelen, de effectiviteit van teams, individuele efficiency en het bereiken van (financiële) resultaten.

Graag zou ik met u van gedachten willen wisselen in een persoonlijk onderhoud.

Ik erken en heb er begrip voor dat u een drukbezette agenda heeft. Om die reden vraag ik van u (in eerste instantie) hooguit een twintigtal minuten.

Uw reactie zie ik graag tegemoet,

Met vriendelijke groet,

Rob Berghuis
Directeur Berghuis Development

PS. geen bestuurder van een woningcorporatie, maar mogelijk ook een vertrouwensvraagstuk? U kunt natuurlijk ook contact opnemen.

T + 31 (0) 651 552 302

rob@berghuisdevelopment.nl

Deel deze pagina

NB. de gebruikte achtergrondfoto is een screenshot van het volgende YouTube fragment https://www.youtube.com/watch?v=fjWZavpQGJ8&index=4&list=PLJKP3p2vpcUVBtdGPw069LO5T751KPu-p